Uppskattade kvällar i Kristdala

Ta med dig en skön stol eller en mysig filt att sitta på. Den 30 juni börjar den uppskattade traditionen med musikkvällar på torget i Kristdala.

– I år kör vi fordonsträff på varje musikkväll, eftersom det var så uppskattat förra året. Så alla som har ett gammalt unikt fordon där hemma – ta gärna med det, säger Annicka Gunnarsson på Kristdala samhällsförening, som är arrangör i samarbete med Sensus.
Alla musikkvällar har olika artister och först ut är rockabillybandet Oldsfire Band den 30 juni. Det följs av punk/rockbandet Semesterorkestern den 14 juli, som också blir en uppladdning inför Kristdala marknad. Den 28 juli kommer det lokala rockabillybandet The Valley Cats och den 11 augusti Murphy’s Law som spelar irländsk folkrock. Lättare förtäring, hembakat och kaffe erbjuds varje musikkväll, likaså lotterier, chokladhjul och hoppborg.
– Musikkvällarna var populära förra året och vi hoppas att det kommer minst lika många besökare i år. Och att det soliga vädret håller i sig förstås, säger Annicka Gunnarsson.

Text: Kristin Ekstrand

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.