Ettårsjubileum för skobutik

Lördagen den 4 mars firar Lundins skor ett år i sin nya tappning.

Annelie Hammenvik Carlsson och Malin Tille Bogren hälsar allmänheten välkommen till ettårsfirandet av butiken lördagen den 4 mars.

Kunder, både nya som gamla, bjuds in till firandet som består av flertalet aktiviteter, mingel och tilltugg. För barnen blir det ballonger, klubbor och ansiktsmålning.
– Det ska bli jätteroligt att fira tillsammans med kunderna. Själv­ klart blir det också många fördel­aktiga erbjudanden, bland annat får man köpa två par barnskor och få det billigaste paret till halva priset, säger handlaren Malin Tille Bogren.
Det har gått ett år sedan hon tog över och öppnade butiken på nytt i lokalerna vid Lilla torget. Tidigare låg butiken i Kråkerumsbacken.
– Året har varit otroligt lärorikt. Det är tufft som enskild handlare, men som tur är har jag Annelie Hammenvik Carlsson vid min sida. Hon har jobbat på Lundins skor i 16 år och kan mycket om alltifrån kundkontakt till sko­märken. Responsen från kunderna när vi öppnade på nytt var också väldigt positiv – det kändes att butiken var efterlängtad, säger Malin Tille Bogren som tidigare arbetade som förskollärare.
Utbudet av skor har utökats under året med flera ungdomliga märken, så som Lacoste, Brako och Sneaky Steve. Till hösten kommer ännu fler spännande märken. Förutom skor finns även väskor, smycken, strumpor, sjalar och mycket annat.

Text: Kristin Ekstrand
Foto: Albert Chalmers

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.