Biokrönika: Nya möjligheter

Vilken underbart härlig sommar vi fick. Alldeles lagom för oss svenskar. Lite varmt, lite kallt, lite regn och mycket bio! Lejonkungen blev precis som vi hoppades: en dundersuccé!
Men nu stundar nya tider och nya möjligheter.

Publiken strömmade verkligen till när Disneys Lejonkungen gick upp på Saga i mitten av juli. Det var filmbolagets tredje ”live action” det här året och den första som verkligen drog storpublik. Majestätisk och dramatisk med allt som alla gamla Lejonkungenfans väntade sig.

Men nu lämnar vi sommaren 2019 till handlingarna och koncentrerar oss på nya utmaningar. I skrivande stund jobbar vi dygnet runt med att förbereda för det nya Sagakortet som, när du läser detta, redan är sjösatt.

Ett kort som du kan:
– ge bort som presentkort (upptankat med valfritt belopp)
– använda själv som betalkort på Saga
– använda själv som ett rent rabattkort som scannas varje gång du köper något hos oss

Det fina i kråksången är att du för varje spenderad krona får poäng som samlas på ditt Sagakort. Poängen kan du sedan använda för att plocka ut en fribiljett till valfri föreställning, eller kanske en rejäl popcornmeny om det skulle smaka bättre. I och med Sagakortet försvinner nu COOP-rabatten.

Titt som tätt kommer det också att komma erbjudanden via ditt Sagakort. Så när du besöker oss och personalen scannar ditt kort så kan det, om du har tur, plinga till och du får en extra liten belöning för att du besöker oss.

Jonas Frykman