Nya möjligheter i Parken

En arena för spännande möten och upplevelser. Vid sidan av återkommande evenemang stärker Parken sin uthyrningsverksamhet med ytterligare utrymmen och ny teknik.

– Vi har nyligen iordningställt ett separat rum för mindre sällskap upp till 60 gäster. Med den tekniska utrustning och fiberanslutning som vi har investerat i är det en lokal som lämpar sig för allt från konferenser till LAN­-party. Men även till fester, bröllop, dop och liknande tillställningar, framhåller Parkens ordförande Susanne Fogelqvist.

Hon beskriver det nya avskärmade rummet som ett komplement till Parkens övriga uthyrningsbara utrymmen.

Susanne Fogelqvist.

– Handlar det om en privat till­ställning eller konferens för ett mindre företag är det betydligt enklare att skapa gemytlig stämning i ett mindre utrymme. I rummet finns stolar och bord och även tillgång till köket. Det ligger dessutom i direkt anslutning till baren som vi kan hålla öppen om det önskas.

Den nya satsningen innebär också möjlighet till två helt skilda arrangemang vid samma tillfälle. Något som ökar flexibiliteten väsentligt.
– Hittills har vi bland annat arrang­erat LAN-­party vid ett par tillfällen i den nya lokalen och det har fungerat mycket bra. Det är väldigt positivt att få fler ungdomar till Parken.

Susanne Fogelqvist passar även på att slå ett slag för vårens åter­kommande evenemang med bland annat de populära fredagsdanserna och Parkens välbesökta loppis.
– Vi har haft en uppskattad skivmässa som vi hoppas blir åter­kommande och det finns även framtida planer kring olika musikarrangemang, säger hon.

Text: Mikael Bergkvist
Foto: Mikael Bergkvist och mostphotos.se

LAN-PARTY
Ett begrepp som används när ett antal datoranvändare träffas för att koppla samman datorerna i ett LAN (Local Area Network, Lokalt nätverk) för att spela datorspel mot varandra. Storleken på ett LAN kan variera från två till flera tusen deltagare.