Säljare på språng

Hon är Oskarshamnstjejen som älskar att springa, sjunga och umgås med familjen. Lär känna KreParts nya mediekommunikatör Hanna Nilsson med fem snabba frågor. 

Hur känns det att bli en del av KrePart?

– Spännande! Jag har jobbat en del med information och kommunikation på tidigare arbetsplatser, men på KrePart kommer jag att få nytta av min utbildning inom mediekommunikation fullt ut. Det ska bli jätteroligt.

Vad ser du mest fram emot med jobbet? 

– Jag ser fram emot allt egentligen. Det ska bli kul att lära känna mina kollegor och att komma ut och träffa våra kunder. Jag är nyfiken på hur allt fungerar på KrePart och jag tror att jobbet kommer att vara väldigt utvecklande för mig. 

Vad är det bästa med Oskarshamn?

– Närheten till havet är verkligen det bästa med Oskarshamn. Jag tycker om att åka ut på sjön och hade gärna haft en egen liten båt. Jag är själv uppväxt i Mockebo, som ju ligger nära vattnet och är ett jättebra område att växa upp i. 

Vad gör du helst på fritiden? 

– Spenderar tid med familjen, löptränar och sjunger i kör. Att sjunga gospel är jag särskilt förtjust i. Och så läser jag gärna Stadsmagasinet förstås. 

Vad gör dig riktigt glad?

– Musik gör mig glad. Och när andra skrattar, då smittar det av sig på mig. Sedan är det familjen och barnen förstås, när de har roligt så blir man själv glad. Och skulle jag vara på dåligt humör så hjälper det alltid om jag ger mig ut och springer en runda.

Text & Foto: Jonas Axelsson

 

Hanna Nilsson

Ålder: 29

Bor: Hus i Oskarshamn

Familj: Sambo och två barn

Jobbar som: Ny mediekommunikatör på KrePart

Intressen: Löpning, mode, musik, ­inredning