Succé för nya öppettider

Ett gym som är öppet 20 timmar om dygnet låter som en dröm för den träningstokige eller den tidspressade. Men det är en dröm som har blivit verklighet. Friskvårdshusets rejält utökade öppettider blev en succé.

– Hos oss går det att träna från halv fem på morgonen till halv ett på natten! Det är inte många som kan erbjuda så generösa öppettider, säger Emily Rubin, delägare till Friskvårdshuset på Dammgatan i Oskarshamn.
Det var den 18 april som de nya öppettiderna infördes. Kunderna efterfrågade en större flexibilitet när det gäller tillgången till gymmet, som är på två plan.
– Det fanns ett behov så vi gjorde slag i saken och investerade i ett inpasseringssystem. Alla kunder får ett kort som är kopplade till dem och är inte längre styrda av att receptionen måste vara bemannad under träningen, berättar Emily Rubin och nämner att även omklädningsrummen är kodade för korten.
Systemet tagits emot väl av alla träningssugna, särskilt dem som har kort om tid att gå till gymmet.
– Många kommer faktiskt riktigt tidigt på morgonen, runt halv sex. Då hinner de med ett träningspass innan jobbet! Andra kan komma riktigt sent på lördagskvällar, då är det extra skönt att få träna i sin egen takt.
De nya öppettiderna gäller förstås även i sommar. Friskvårdshuset har något de kallar för sommarkortet – ett kort som gäller juni–augusti. Du kan själv välja om du bara vill gå på gymmet eller både gym och pass.
– Passa på att komma in och träna även under sommaren. Det blir pass både morgon och kväll. Vi kommer dessutom har utomhusaktiviteter, bland annat yoga på Gunnarsö från vecka 29, säger Emily Rubin.

Text: Kristin Ekstrand
Foto: Albert Chalmers

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.