Sagabiografen – hett i sommar

En storstadskänsla i lilla Oskarshamn. Häpnadsväckande ljud. Tre salonger. Och service i toppklass! Sagabiografen levererar i topp för filmälskare. 

AlexanderMånga tidningar recenserar – Film är en känsla. Något som filmer. Men hur många recenserar biografen i si?
Med en helt ombyggd sagabiograf i Oskarshamn och tre helt nya salonger, är det ett ypperligt tillfälle att betygsätta själva bioupplevelsen. Och vem passar bättre för uppdraget än Stadsmagasinets egna vd och stora filmälskare, Alexander Carlsson?
– Film är en känsla. Något som påverkar oss och vi väljer oftast filmer beroende på hur vi mår. Känner du dig glad – komedi. Taggad – action. Kär – romantik. Själv tycker jag att skräckfilmer är det bästa. Varför? Min sambo kryper närmare i soffan då, säger han och skrattar.
Passande nog gick kanske årets största skräckis på Sagabiografen vid recensionstillfället, Conjuring 2. Välförsedd med popcorn och cola, blev det en upplevelse att minnas.
– Den precis lagom stora salongen, gav det perfekta ljudet. Ibland gjorde ljudet till och med att det vibrerade i stolen! Extra läskigt vid en skräckfilm kan jag meddela. I kombination med den höga servicen av personalen, är jag riktigt imponerad av hela bioupplevelsen – den får 42 av 45 poäng!

Text: Kristin Ekstrand
Foto: Curt-Robert LindqvistBetyg

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.