Specialutgåva: Festligt när två blev en

Glada tillrop, ljuvlig mat och härlig skönsång. Och dessutom en rykande het tidning i handen! Firandet av fusionen på Badholmen blev en kväll att minnas.

Nu har två viktiga spelare för Oskarshamns fortsatta utveckling och tillväxt blivit en; Attraktiva Oskarshamn AB och Företagscentrum i Oskarshamn, FCO. Det firades under onsdagskvällen med sensommarmingel och inspark.
– Det känns fantastiskt roligt! Vi har jobbat sida vid sida med FCO ända sedan starten 2012 och i många fall går verksamheterna hand i hand när det gäller näringslivsutveckling. Fusionen kommer att ge många synergier, säger Jan Hardebrant, vd för Attraktiva Oskarshamn AB.
Kvällen inleddes med mingel och några väl valda ord från Oskarshamns näringsliv. Med ett 100-tal gäster var stämningen hög och skratten avlöste varandra. Det uppskattade lokala kultbandet Lifvens stod för underhållningen och restaurang Badholmen buffén Eat & Meet. Kommunikationsbyrån Krepart bjöd på en specialutgåva av Stadsmagasinet, producerad samma kväll.

På vår faceboooksida kan du se fler bilder från festen.

Här är tidningen vi gjorde under kvällen:

http://issuu.com/krepartab/docs/tidning_2blir1?e=8642328/39003816

Vi gjorde också en film:

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.