Swedbank satsar på företagen i Oskarshamn

En stor efterfrågan gör att Swedbank i Oskarshamn utökar med två företagsrådgivare – John Klingberg och Marléne Karlsson.

nya-pa-foretag-swedbank-3

Företagschefen Christel Ödell välkomnar de två nya företagsgivarna på Swedbank i Oskarshamn, John Klingberg och Marléne Karlsson.

– Vi möter kundernas behov och har precis nyanställt John och Marléne. Med deras breda bakgrund inom bankvärlden kan vi ge en ännu bättre service till företagen i Oskarshamn, säger företagschefen Christel Ödell.
Swedbank erbjuder många fördelaktiga lösningar för finansiering, lönehantering och betalningar. Allt som behövs i företagets ekonomiska affärer.
– Vi har hela spektrat i företagsaffären, alltifrån krediter till försäkringar. Det känns jätteroligt att utöka personalstyrkan. John och Marléne kompletterar företagsgruppen och kommer med sin kompetens kunna bidra med ökad kundnytta, säger Christel Ödell.
Båda började i slutet av augusti. Marléne Karlsson, 44 år, har arbetat på bank sedan hon var 25. Förutom expertis inom företagsekonomi, kommer hon även ha specialinriktningen skogsägande. Något som går hand i hand med hennes stora naturintresse.
– Jag tycker om att vara i naturen, vandrar ofta eller paddlar kajak.
34-åriga John Klingberg från Oskarshamn har en bakgrund inom redovisning och revision och har bland annat arbetat med analyser av bokslut.
– Det senaste året har jag haft arbetsuppgifter som inte inneburit kundkontakt, så därför ser jag nu verkligen fram emot att få jobba utåtriktat mot kunder igen. Jag trivs redan jättebra, det är en härlig stämning på kontoret och trevliga kollegor, säger han.

Text: Kristin Ekstrand
Foto: Curt-Robert Lindqvist

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.