Efter regn kommer solsken

Ibland är olyckan framme när man som minst anar den. Så var det för oskarshamnsparet Eleonor Thelander och Pär Larsson. Tack och lov fanns stödet nära till hands!

Allt hände när familjen kom hem från en härlig semester på Mallorca. En ganska så tråkig överraskning väntade på dem.
– Tyckte att det var så skönt att komma hem, men insåg snart att hela badrummet var blött. Vi hade fått en vattenläcka, berättar Eleonor Thelander.

En dag för några år sedan drabbades paret Pär Larsson och Eleonor Thelander av en stor vattenläcka i badrummet. De kunde då tacka sin goda stjärna för den heltäckande boendeförsäkringen hos Länsförsäkringar Kalmar län. På bilden syns också Anna-Karin Sjöberg, marknadsområdeschef.

En dag för några år sedan drabbades paret Pär Larsson och Eleonor Thelander av en stor vattenläcka i badrummet. De kunde då tacka sin goda stjärna för den heltäckande boendeförsäkringen hos Länsförsäkringar Kalmar län. På bilden syns också Anna-Karin Sjöberg, marknadsområdeschef.

Det blev att riva upp allt, torka ur och kakla om. Som tur är hade paret den heltäckande villahemförsäkringen hos Länsförsäkringar Kalmar län.
– Vi tog kontakt med LF direkt och det var aldrig några problem. De är alltid tillmötesgående, glada och trevliga.
Eleonor Thelander själv har varit LF- kund i 23 år. Sedan en tid tillbaka är hon och Pär Larsson förmånskunder, vilket innebär att de har sin boendeförsäkring, sitt sparande och sitt lönekonto hos Länsförsäkringar. Dessutom har de valt att ha sitt huslån och alla andra försäkringar på samma ställe.
– Det är kanon att ha allt samlat, en stor trygghet. Det bästa med LF är att det är alltid är så lätt att få kontakt med dem. Perfekt att deras kontor ligger så nära på Lilla torget, säger Eleonor Thelander, till vardags frisör på Salong Figaro i Oskarshamn.
Hos Länsförsäkringar är kunderna ägarna och därmed deras största prioritet, särskilt när olyckan är framme. Men nästan allt ont för också något gott med sig.
– Försäkringsersättningen är till gagn för näringslivet och bidrar till fler jobb. I detta fall hantverkarna som fick bygga om Eleonor och Pärs badrum, säger Anna-Karin Sjöberg, ny marknadsområdeschef.

Text: Kristin Ekstrand
Foto: Curt-Robert Lindqvist

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.