Lyckad flytt gav mersmak

Ett halvår har gått sedan flytten.
Och det har varit full rulle från start!
– Invigningen har till och med flyttats fram flera gånger, men det är ju en angenäm fråga, säger Richard Boston på Elon i Oskarshamn.

elon2

Richard Boston på Elon i Oskarshamn har inlett ett samarbete med Johan Andersson på Formakök.

Elon är landet största vitvaru- kedja med cirka 200 butiker över hela landet. En av dessa ligger i Oskarshamn. Närmare bestämt på Åsavägen 45, alldeles bredvid Materialmännen.
– Vi flyttade hit för cirka ett halvår sedan och det har verkligen varit mycket att göra, i positiv bemärkelse. Trots att vi inte fått upp all skyltning ännu, strömmar kunderna in i butiken och försäljningen har ökat, säger Richard Boston.
De nya lokalerna är både stora och rymliga. Med 425 kvadratmeter finns mycket yta att spela på. Dessutom är butiken mer lättillgänglig än förut, med en stor parkeringsplats utanför.
– Det känns verkligen bra. Just nu utvecklar vi också verksamheten genom ett nytt samarbete med Formakök med tillverkning i Berga, Högsby. Det innebär att kunden kan få en helhetslösning, både köket och alla kökstillbehör som behövs, säger Richard Boston.
Flera exempelkök byggs i butiken och Johan Andersson från Formakök ser till att allt sitter där det ska.
– Ska bli jättespännande att samarbeta med Elon. Vi har en lång och gedigen erfarenhet av att designa, planera och tillverka kvalitetskök. Vårt fokus ligger på att ta fram kök helt efter kundens önskemål, med stor valfrihet både när det gäller färg, form och materialval, säger han.
Elon som kedja är också i startgroparna för sin egen kökssatsning, vilket innebär att det kommer finnas ännu fler alternativ att välja på.
– Det är en stor styrka och ett komplement till Formakök. Självklart har vi flertalet olika samarbeten med duktiga hantverkare, så kunden kan få köket installerat och klart, säger Richard Boston.

Text: Kristin Ekstrand
Foto: Albert Chalmers

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.