Gyllene tider för Latitud

Nästa års dragplåster på Latitud 57 blir ett av de största genom tiderna. Självaste Per Gessle kommer till Oskarshamn.

Efter tre år med lapp på luckan och uppträdanden av Sveriges mest folkkära artister, så som Ulf Lundell, Jill Johnsson, Tomas Ledin, Carola och Europe, fortsätter Latitud 57 att imponera stort. 2017 års stora artist blir ingen mindre än popkungen Per Gessle.3375796-per-gessle
– Det känns helt otroligt. Vilken sommarkänsla det kommer bli på Brädholmen, säger festivalgeneralen Christian Åberg.
Per Gessle står inför sin stora sommarturné ”En vacker kväll” under 2017 och förutom enskilda spelningar kommer han även uppträda på ett fåtal festivaler. Däribland Latitud 57.
– Vi blev tillfrågade redan i somras. Väldigt kul att Oskarshamn är med på kartan när det gäller denna stora turné. Latitud 57 har blivit en av de större betal-festivalerna i sitt slag där Sveriges artist-elit hör av sig till oss för att uppträda. Det är många års hårt slit som ligger bakom detta.
Per Gessle är den första artisten som är klar för nästa års Latitud 57. Med sig har han låtar både från Roxette-tiden tillsammans med Marie Fredriksson och Gyllene Tider-perioden. Självklart bjuder han även på material från senare tid under sin karriär som soloartist.
– Det är klart att det blir lite som Final count down-känslan med Europe i fjol, om Per Gessle kör ”Sommartider” eller ”Leva livet” i sommar. Kommer bli gött att stå på Brädholmen i sommar!
Naturligtvis är det inte gratis att boka Sveriges popkung och tvådagarsbiljetterna kommer landa på 695 kronor för nästa års festival. Ett tips: innan den sista december kostar biljetten endast 595 kronor för två dagar.
– En perfekt julklapp! Vi vill få fart på försäljningen redan nu, så passa på att köp när de är en hundring billigare.

Text: Kristin Ekstrand

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.