Solklart val för innebandyprofilen

Det ska vara smidigt och enkelt att hyra bil. Oavsett när man behöver den!
På Europcar i Oskarshamn finns hyrbilar för alla tillfällen. Ett självklart alternativ för den internationella innebandyprofilen från Oskarshamn, Martin Klabere.

rik Nilsson på Europcar värnar om sina kunder och löser det mesta i ett nafs. Något som uppskattas av kunden Martin Klabere.

Kanske vill du spara tid och pengar. Kanske är din vanliga bil på verkstaden. Eller kanske äger du helt enkelt inte en bil, men behöver en snabbt. Anledningarna är många till varför det plötsliga behovet av en hyrbil kan vara stort. Europcar i Oskarshamn har hyrt ut bilar i runt 17 år och uthyraren på plats, Henrik Nilsson, arbetar hårt för att få till en snabb och smidig lösning för kunden.
– Gör alltid mitt yttersta för att leverera en säker och välutrustad bil på kort tid. Kunden är också trygg på vägen. Skulle problem uppstå har vi på Europcar 45 minuter på oss att hitta en lösning. Det kan vara att köra ut en bärgare, byta bil eller erbjuda en hotellnatt om det skulle behövas. Det ska vara tryggt att hyra bil av oss, säger Henrik Nilsson, som arbetat här i 13 år.
En av alla återkommande kunder är Martin Klabere, som hyr bil av Europcar flera gånger i månaden på grund av alla sina styrelseuppdrag inom innebandyn.
– Vissa perioder har jag hyrt bil en hel månad, det var helt enkelt så många möten att det var lättare att behålla den. Har varit trogen kund hos Europcar i Oskarshamn ända sedan början av 2000-talet, säger han.
En orsak är tillgången till nya och fräscha bilar – Europcar har nämligen sitt kontor i Be-Ge Personbilars Volkswagenhall i Oskarshamn och använder också uteslutande bilar härifrån. Det vill säga Volkswagen, Skoda, Audi och Seat. Det ger också möjligheten till att få testa nya modeller när de precis kommit ut på marknaden.
– Har blivit väldigt förtjust i Volkswagens nya Tiguan, en riktigt skön SUV med fyrhjulsdrift, automat och all ny teknik som man kan tänkas behöva. Perfekt att kunna hyra den en helg och verkligen prova hur den kändes, säger Martin Klabere.
51-årige Martin Klabere är ett känt namn i innebandyvärlden; lokalt, nationellt och internationellt. 2012 blev han som enda svensk, förutom ordföranden, invald i Internationella innebandyförbundets (IFF) styrelse. Han är också ordförande i Rules- and Competition Committee (RACC), kommittén som ansvarar för alla IFF:s turneringar så som ett VM och ett JVM varje år, Europacupen och Champions Cup. Dessutom sitter han som kassör i den svenska Förbundsstyrelsen för innebandy och ordförande i Smålands Innebandyförbund.
– Det är väldigt många olika uppdrag, men så brinner jag också för innebandyn. Spelade innebandy som ung, var målvakt i åtta säsonger för Craftstaden!
De många uppdragen innebär också flertalet resor och då spelar den nära relationen med Henrik Nilsson på Europcar en viktig roll.
– Han är en lösningsorienterad person som fixat bil till mig även när jag varit sent ute. Till och med när jag behövt bil på Arlanda! Servicen på Europcar är verkligen toppen, säger Martin Klabere.

Text: Kristin Ekstrand
Foto: Curt-Robert Lindqvist

FAKTA EUROPCAR
Europas ledande biluthyrningsföretag med 135 stationer och 5 000 bilar i Sverige. Erbjuder hyrbilar i alla storlekar till både företag och privatpersoner. Jour dygnet runt. Dotterbolag till Volkswagen- koncernen. I Oskarshamn finns kontoret på Be-Ge Personbilar. Europcar har fått utmärkelserna Europe ́s Leading Car Rental Company 14 år i rad och Business Travel Award fem av åtta år.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.