Smart rekrytering inför 2017

Smålands Motor vid Åsavägen i Oskarshamn fortsätter att satsa. Fyra nya personer har börjat på bilföretaget.

Thomas Jörnling, Kristian Svensson, Christian Eklund och Filiph Jonsson är alla nya ansikten på Smålands Motor i Oskarshamn.

Det var inte länge sedan Smålands Motor satsade på märket Kia, vilket gjorde att de också byggde om och anpassade lokalerna efter Kias standarder.
– Kia är något vi velat ha länge och det känns därför fantastiskt bra att äntligen kunna säga: Nu säljer vi Kia, sa Marcus Andersson, platschef och marknadschef, då.
Nu fortsätter satsningarna på det offensiva bilföretaget. Fyra personer har nyanställts den senaste tiden, varav två är helt nya tjänster. Det nyanställda gänget består av Christian Eklund, Filiph Jonsson, Thomas Jörnling och Kristian Svensson.
– Jag är oerhört glad och stolt över att kunna konstatera att vi är ett fantastiskt gäng på Smålands Motor. Personalen är det viktigaste vi har, och det är därför extra roligt att vi haft möjlighet att utöka med några fantastiskt duktiga medarbetare på senare tid, säger Marcus Andersson och fortsätter:
– Filiph och Thomas stärker oss på säljsidan, medan Christian tar emot kunder i kundmottagningen och ”Kalle” (Kristian Svensson) tar hand om plåtslagarbiten när bilar krockat.
Förutom Kia, är Smålands Motor i Oskarshamn även återförsäljare för Opel och Subaru. Både nya och begagnade bilar erbjuds, samt service, reparation och plåtarbeten.

Text: Kristin Ekstrand
Foto: Albert Chalmers

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.