Storsatsar på badrumsutställningar

Nu finns allt inom badrum samlat på ett och samma ställe. Harald Svenssons Måleriaffär i Oskarshamn storsatsar med en ny, stor badrumsavdelning.

Delägaren Johan Svensson på Harald Svenssons Måleriaffär i Oskarshamn berättar om den senaste satsningen på badrumsutställningar. Med på bilden är också delägaren Lars Göransson.

– Det ska räcka med en enda kontakt för kunderna som vill bygga om badrummet. Det är också något som varit efterfrågat av kunderna själva länge och nu kan vi erbjuda en helhetslösning, säger delägaren Johan Svensson.
Renoveringen av de intilliggande lokalerna började för drygt ett halvår sedan. Den 23 februari var allt äntligen klart. 250 kvadratmeter med bland annat 16 olika inredda badrumsutställningar.
– Har tidigare upplevt att kunderna tycker att det är svårt att föreställa sig badrummet utifrån en enda kakelplatta. Nu får de se hur olika sorters kakel och klinkers kan se ut uppsatt! Detta tillsammans med alltifrån badrumskommoder och toaletter, till badkar och duschar. Vi har flertalet kända märken, så som Ifö och Brittania Bad, berättar Johan Svensson och nämner att det är kampanjpriser på badrumsinredning till och med 4 mars.
Harald Svenssons Måleriaffär flyttade till Sörviksvägen för tre år sedan och har med den nya avdelningen 1 100 kvadratmeter stor yta. Alldeles nyligen införde butiken ytterligare ett färgfabrikat; Caparol, som är ett högkvalitetsmärke från Tyskland.

Text: Kristin Ekstrand
Foto: Albert Chalmers

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.