Nyanställd bankduo på LF

Sex år tillsammans på samma bank. Nu följer de varandras fotspår igen. Karin Gräntz och Marie Engström anställdes nyligen som bankrådgivare på Länsförsäkringar i Oskarshamn.

Karin Gräntz och Marie Engström är två nya ansikten på Länsförsäkringar i Oskarshamn.

– Vi bor i Oskarshamn båda två och kände att vi ville ha ett jobb på hemmaplan. Länsförsäkringar verkade vara en spännande arbetsgivare – en kundägd lokal bank som ger mycket tillbaka till kunder och samhället, säger Marie Engström som är bankrådgivare för företags- och privatkunder.
Med deras breda erfarenhet inom bankvärlden passade de också Länsförsäkringar Kalmar län perfekt. Både Karin Gräntz och Marie Engström jobbade tidigare på Nordea, som lade ner sin verksamhet i Oskarshamn. Sedan den första mars respektive första april jobbar duon på Länsförsäkringars kontor på Östra Torggatan 1 i Oskarshamn och kan inte trivas bättre.
– Jobbet är verkligen så kul! Det är väldigt högt i tak bland kollegorna och ingen dag är den andra lik. Att få förtroendet att ta hand om en kunds ekonomi är få förunnat, säger Karin Gräntz, som började som bankrådgivare för privatkunder i mars.

Text & foto: Kristin Wennerström

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.