Den ultimata lyxkänslan

38 grader – året om. Hos nystartade oskarshamnsföretaget Spabad och Pool finns möjligheten att provbada deras spabad.

Företaget Spabad och Pool i Oskarshamn har spabaden och poolerna för alla tillfällen. Fyra spabad från fyra olika serier finns på plats att provbada i, berättar Veronica Fält.

Att unna sig ett spabad där hemma blir allt mer populärt. Många lockas av att kunna sjunka ner i det ständigt varma vattnet efter en lång dag på jobbet. Så var det för paret Veronica Fält och Kent Svensson i Oskarshamn.
– Är väldigt frusen av mig och tänkte att det vore så skönt och avkopplande med ett spabad. Så i höstas bestämde vi oss för att köpa ett! Men det var jättesvårt att veta vad man fick för pengarna. Vi ville ha hög kvalitet till en rimlig peng. Under denna upptäcktsfärd hos olika återförsäljare fick vi upp ögonen för Nordiska kvalitetspooler – ett amerikanskt märke med pooler som är anpassade efter vårt klimat, berättar Veronica Fält.
Paret blev så imponerade att de till slut beslutade sig för att själva bli återförsäljare till företaget. I mellandagarna öppnades Spabad och Pool på Grustagsvägen 2 i Oskarshamn. Spa- baden är av märket Marquis Spabad och poolerna San Juan pooler.
– Vi driver företaget vid sidan om våra vanliga heltidsjobb. Jag jobbar på som materialhanterare på Scania och Kent driver Sandshults Byggvaror, säger Veronica Fält och nämner att ägarna till företaget är just Sandshults Byggvaror och byggföretaget Snickar’n.

Text & foto: Kristin Wennerström

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.