Trendigaste ljudet i stan

Musik i alla rum – helt trådlöst. Allt hanterar du enkelt via en app på mobilen. Nu finns de efterfrågade högtalarna Sonos på Audio Video i Oskarshamn.

– Fick in dem bara för några veckor sedan. Sonos är ett väldigt eftertraktat märke och får inte säljas av vem som helst. Därför känns det extra kul att vi på Audio Video har Sonos på hyllan, den enda återförsäljaren i Oskarshamn, säger butikschefen Jonas Brixbäck.
Att kunna spela musik i hela huset, i varje rum, är något många längtat efter. Särskilt att kunna spela olika låtar i olika rum – samtidigt. Perfekt för barnfamiljen eller par som har olika musiksmak!
Sonos är ett företag som skapats av musikälskare, för musikälskare. Det innebär också att produkterna uttrycker den passionen.
”Sonos-kunder förälskar sig hela tiden i ny musik. De berättar för oss att med Sonos i hemmet lyssnar de på mycket mer musik än vad de gjorde tidigare. Vi kan inte vara mer nöjda”, skriver företaget på sin hemsida.
Ambitionen är att leverera högtalare som är lätta att installera, använda och komplettera.
– Det är det som är det fina med Sonos-högtalare. Förutom att allt är trådlöst och enheterna är enkla att koppla samman, sköts allt via en mycket användarvänlig app. Du väljer med ett enda knapptryck vilket rum du vill att musiken ska spelas i och sedan är det bara att välja låt, förklarar Jonas Brixbäck.
Högtalarna är kompatibla med många olika musikkällor, så som Spotify och Deezer. De kommer också i olika storlekar beroende på behov.
– Kom in till Audio Video och fråga oss vad som behövs för ditt hem. Vi säljer även flertalet olika tillbehör så som golvstativ och väggfästen, säger Jonas Brixbäck.

Text: Kristin Wennerström
Foto: Mikaela Lindholm

SONOS
Företaget Sonos driver sin verksamhet i mer än 50 länder genom tusentals detaljhandlare runt om i världen. Kontor finns i USA, Nederländerna och Malaysia. Sonos investerar offensivt i nya produkter och mer marknadsutveckling för att få in mer musik i alla hem.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.