Den kompletta inredningsbutiken

Harald Svenssons Måleriaffär har utvecklats i rask takt sedan flytten till Sörviksvägen för tre år sedan.

Det var till exempel bara några månader sedan duon Johan Svensson och Lars Göransson storsatsade på 16 olikt inredda badrumsutställningar i en ny badrumsavdelning.
Genom att kunden får se hur badrummet kan se ut med egna ögon, istället för att titta på en enda kakelplatta, blir allt mycket enklare för kunden samtidigt som Harald Svenssons kan erbjuda en helhetslösning för hela badrummet.
En röd tråd genom hela den 1 100 kvadratmeter stora butiksytan, som erbjuder både inspiration och idéer för att förnya ditt hem. Förutom färg för alla tillfällen finns alltifrån tapeter, golv och innertak till lister, stuckaturer och verktyg.
– Vi har allt under samma tak och är den kompletta inredningsbutiken! Som en del i vår affärsidé har vi också ett stort lager, vilket gör att kunden i största möjliga mån kan lämna butiken med varorna som behövs och inte behöva drabbas av leveranstider, säger ägaren Lars Göransson.

Text: Kristin Wennerström
Foto: Curt-Robert Lindqvist

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.