Musikaliska fordonskvällar

 Ljumma sommarkvällar med skön livemusik, vackra bilar och häftiga motorcyklar. Vid fyra tillfällen kommer torget i Kristdala att sjuda av liv och rörelse när samhällsföreningen arrangerar Musik- & fordonskvällar.

– Det är tredje sommaren som vi har de här arrangemangen och det är väldigt uppskattat och lockar hela familjen – både gammal och ung, berättar Annicka Gunnarson från samhällsföreningen.
Musik- & fordonskvällarna startar klockan 18 med fordonsträff för bilar, motorcyklar, mopeder och andra fordon. I samband med träffen är det även omröstning om kvällens trevligaste fordon. Mellan klockan 19 och 20 är det livemusik på torget.
– Vi har fått ihop ett bra utbud av musik från hela länet med en blandning av allt från rock´n roll till irländsk folkmusik. Dessutom har vi servering med kaffe, hembakat fikabröd och korv, framhåller Annicka Gunnarson.

Sommarens Musik- & fordonskvällar
6 juli – Solitary Men
20 juli – Murphy´s Law
3 augusti – The Southbounds
17 augusti – Love & Hate

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.