Vidgar vyerna med ny sommarbutik

Lundins Skor lägger Öland för sina fötter.
Nu satsar Malin Tille Bogren på sommarbutik i Byxelkrok.
– Det är ett sätt för oss att vidga vyerna och nå ut till ännu fler kunder, säger hon.

Byxelkrok är norra Ölands främsta turistmagnet som lockar hundratusentals besökare via såväl land- som sjövägen varje sommar. Ett perfekt läge för en sommarbutik.
– Vi finns i en av sjöbodarna precis intill hamnen. Med tanke på att enbart gästhamnen har minst 3 000 besökande båtar varje sommar så är det väldigt mycket folk i omlopp hela tiden, framhåller Malin Tille Bogren.
Efter ett och ett halvt år som innehavare till den anrika skoaffären i Oskarshamn kände hon att det var dags att vidga vyerna ytterligare. Närheten genom färjan till den populära sommarmetropolen var en bidragande orsak till att valet föll på just Byxelkrok.
– Det innebär att vi kan erbjuda ett relevant sortiment i Byxelkrok. Skulle något saknas kan vi snabbt och enkelt leverera det från butiken i Oskarshamn.
Med den begränsade ytan i sjöboden kommer utbudet huvudsakligen att omfatta moderna sommarskor av hög kvalitet för barn, dam och herr. Ett utbud som kan förändras och utökas efter behov och önskemål.
– Lundins Skor är sedan länge kända för sitt omfattande utbud av skor för ”problemfötter” med bland annat breda läster och bra uppbyggnad. Dessa skor finns givetvis även i sommarbutiken, säger Malin Tille Bogren.
Hon betonar att Lundins Skor har passande och aktuella modeller för alla åldrar och nämner bland annat kända varumärken som Brako, Sneaker Steve, Moheda, Rieker, Suave, Software, Marco Tozzi, Poolcat, Pax och Gulliver. Hela sortimentet kommer att vara tillgängligt även i sommarbutiken.
– Är det någon speciell sko i vårt utbud som kunden efterfrågar så fixar vi det. Allt är möjligt!
Lundins sommarbutik i Byxelkrok håller öppet alla dagar under hela sommarlovet. Den kommer även att vara öppen vid några tillfällen senare under säsongen.
– Bland annat under Skördefesten. Då är det dags att lyfta fram höstmodellerna, konstaterar Malin Tille Bogren.

Text & Foto: Mikael Bergkvist

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.