En målinriktad kvartett

Kustbygg Groups tre arbetsledare utgör tillsammans med vd Fredrik Bladås en stark och målinriktad kvartett för den framtida utvecklingen av det expansiva byggföretaget.

Under förra året anställde Kust­bygg Group 17 nya medarbetare och är i dagsläget närmare 40 anställda totalt inom samtliga avdelningar. Den kraftiga expansionen kräver i sin tur en tydlig ledning för respek­tive område.
– För att kunna fortsätta att utvecklas behöver vi en tydlig styrning och vi har numera tre duktiga och erfarna arbetsledare för de olika avdelningarna, framhåller Fredrik Bladås.
Percy Karlsson har varit anställd under lång tid i företaget och han ansvarar för golv-­ och måleri­verksamheten. Mikael Nimeryd är ansvarig för murnings­- och måleri­verksamheten samt KBGs nya satsning som Eldabutik. Stefan Hällblad är nyast i gänget och an­svarar för byggverksamheten.
– Det innebär att vi kommer att fokusera mer på ”vanliga” bygg­ projekt samtidigt som jag tar ansvar för försäkringsjobben, förklarar Fredrik Bladås.
Både han och de tre arbetsledar­na betonar att de olika verksam­heterna ofta går in i varandra och att avdelningar samarbetar över gränserna vid behov.
– Det gör det enklare och tryggare för våra kunder. Vi sköter även kontakterna med våra lokala under­ leverantörer inom el och VVS för att underlätta så mycket som möjligt vid olika typer av byggprojekt.
Han framhåller också butiken med en omfattande utställning av plastmattor, trägolv, textilgolv samt kakel och klinker under Lars Magnus Martinssons ledning.
Någon utökning av flera avdelning­ar inom 15­-årsjubilerande Kustbygg Group AB är inte aktuellt. Däremot är Fredrik Bladås inte främmande för ytterligare anställningar.
– Det finns alltid plats för duktig personal, säger han leende.

Text: Mikael Bergkvist
Foto: Curt-Robert Lindqvist

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.