Godisfest varje lördag

Passa på att storhandla och delta samtidigt i KåBe Hallens månadstävling.

50-årsjubileum med 50 procent rabatt på både lösviktsgodis och utvalda varor varje vecka.
KåBe Hallen inbjuder även till tävling varje månad med halva priset på hela köpet.

Den 16 mars blir det stort kalas för att fira 50-åringen i Kristinebergs centrum när KåBe Hallen bjuder alla kunder på kaffe och tårta. Men jubileumsfirandet är redan igång och kommer att pågå under hela året. ICA-handlare Therese Ragnar har laddat upp med flera erbjudande som ska göra det både roligare och lönsammare att handla på KåBe Hallen.
– Alla gillar ju godis. På lördagar under hela året kommer vi därför ha 50 procent rabatt på ordinarie pris på vårt omfattande sortiment av lösvikts- godis. Det är upplagt för riktig godisfrossa, framhåller hon leende.
Även måndagar kommer att vara en ordentlig festdag på KåBe Hallen. Då firas 50-årsjubileumet med halva ordinarie priset på en utvald vara
i butiken.
– Det kommer att vara olika utvalda och efterfrågade varor från vecka till vecka under hela året. Våra kunder kommer att få tydlig information i butiken varje vecka kring vilka varor erbjudandet gäller, förklarar Therese.
Hon betonar att de kunder som verkligen vill tjäna storkovan ska passa på att storhandla och samtidigt delta i KåBe Hallens månadstävling.
– Vi kommer att ha en fråga uppsatt varje månad väl synlig i anslutning till kassorna. På sitt kvitto skriver man svaret samt namn och telefonnummer. I slutet av varje månad kommer vi sedan att dra ett kvitto bland de rätta svaren där vinnaren får tillbaka halva priset på hela sitt inköp. Beroende på hur mycket man har handlat så kan det rör sig om ganska stora summor, förklarar Therese som ser fram emot att fira KåBe Hallens 50-årsjubileum med alla sina kunder under hela året.

Text: Mikael Bergkvist
Foto: Curt-Robert Lindqvist

FIRA 50 ÅR MED KÅBE HALLEN
TÅRTFEST: 16 mars bjuder KåBe Hallen på kaffe och tårta.
GODISKLIPP: 50 procent på lösgodis varje lördag hela året.
MÅNDAGSFEST: 50 procent på utvalda varor varje måndag hela året
MÅNADSTÄVLING: Tjäna storkovan på att storhandla. Lämna in ditt kvitto med svaret på den frågan som finns i butiken och ditt namn så har du chans att få tillbaka halva köpet.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.