Sätter ny träningstrend – prisgaranti utan bindning

Friskvårdshuset ökar flexibiliteten för sina medlemmar med bland annat slopade bindningstider. Med prisgaranti och efterfrågade klippkort säkerställs nöjda kunder.

Under det senaste året har Friskvårdshuset utvecklat och anpassat verksamheten på olika sätt för att både ligga i framkant och tillgodose medlemmarnas behov och önskemål.
Bland annat genom ny layout av lokalerna i kombination med nya moderna maskiner och redskap, breddat utbud av pass och aktiviteter samt ny sallads- och smoothierestaurang.
Nu är det dags för nästa steg med ökad flexibilitet utan risker och bindningstid.
– På Friskvårdshuset ska alla kunna träna – när de vill, hur de vill, enkelt och riskfritt utan att behöva binda upp sig under lång tid, framhåller Leo Zalli som äger och driver Friskvårdshuset tillsammans med Emily Rubin.
Sedan 1 mars har Friskvårdshuset därför uppdaterat såväl prislista som paketering av utbud med träning utan bindningstid och bara två månaders uppsägning vid löpande överenskommelse.
– Vi har även infört prisgaranti som innebär att man får pengarna tillbaka inom 21 dagar om man inte är nöjd med träning och övrigt utbud på Friskvårdshuset. Det är vi ensamma om i Oskarshamn, berättar Leo.
– Vi törs göra detta för vi vet att vi är experter på friskvård och duktiga på att tillgodose våra medlemmars behov. Inte minst genom våra erfarna och duktiga instruktörer som både håller sig ajour med vad som händer inom träningsbranschen och bidrar till att skapa en trevlig atmosfär och social samvaro på Friskvårdshuset.
En annan nyhet är klippkort för tio träningstillfällen under tre eller sex månader som gäller för både gymmet och för pass.
– Klippkort har varit efterfrågat länge. Bland annat av de som vill komplementsträna tillfälligt under sommaren och liknande, förklarar Emily Rubin.
Att köpa träningskort är ett bra första steg men det viktigaste är självklart att komma igång och sedan bibehålla träningsfliten. Friskvårdshuset tittar därför på ett helt nytt system för att garantera att kunderna får en riktigt bra start.
– Här måste man beakta att ”alla kunder är inte lika” – vissa har tränat i hela sitt liv och andra är mer nybörjare på att träna på gym. Därför har vi delat upp supporten som våra nya medlemmar får i tre olika nivåer. Antingen Gymintroduktion, Kom Igång-Paket eller PT-support. Det ska helt enkelt finnas lösningar oberoende av kunskap om hur man snabbt och enkelt kommer i fin form, framhåller Leo och Emily.

Text: Mikael Bergkvist
Foto: Curt-Robert Lindqvist

NYHETER
• Träning utan bindningstid
• 21 dagars prisgaranti
• Klippkort för tio träningstillfällen
• Nybörjarsupport i tre olika nivåer

www.friskvardshuset.net

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.