LF satsar på fastighetsbyrå

Nu är kontoret komplett.
Med fastighetsförmedling under samma tak kan Länsförsäkringar Kalmar län i Oskarshamn erbjuda kunderna en efterfrågad helhetslösning.

Ända sedan flytten till lokalerna på Östra Torggatan 2013 har ambitionen varit att även komplettera verksamheten med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Nu har alla pusselbitar fallit på plats.
– Det här är en satsning i Oskarshamn som kommer att stärka oss ytterligare lokalt. Det är inte minst ett mervärde för våra kunder att vi nu kan erbjuda en helhet med allt från förmedling av fastigheter till finansiering och försäkring, säger marknadsområdeschef Anna-Karin Sjöberg.
Fastighetsförmedling har sedan tidigare funnits på Länsförsäkringar Kalmar läns kontor i Vimmerby, Västervik och Kalmar. Med de goda erfarenheterna därifrån och de förfrågningar från bank- och försäkringskunder med hjälp kring bland annat värderingar som funnits under lång tid, var det både ett efterlängtat och naturligt steg att etablera Länsförsäkringar Fastighetsförmedling på kontoret i Oskarshamn.
Fastighetsmäklare Rickard Johansson, Anette Eliasson och Ulf Sjöholm är franchisetagare och driver fastighetsförmedlingen i Oskarshamn tillsammans.
– Efter att ha drivit byggnadsfirma i drygt tio år blev jag registrerad fastighetsmäklare 2015 och har därefter jobbat som mäklare i Linköping, Stockholm och på Fastighetsbyrån i Oskarshamn, berättar Rickard som är uppvuxen strax söder om Västervik och har god lokalkännedom.
Anette har cirka 20 års erfarenhet som fastighetsmäklare i Västervik och Ulf har cirka 35 års erfarenhet som fastighetsmäklare i Oskarshamn ochMönsterås. De senaste tio åren har han drivit Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Västervik tillsammans med Anette.
Alla tre ser fram emot det framtida samarbetet som kommer att medföra ännu bättre service gentemot kunderna.
– Rickard, Anette och Ulf är oerhört energiska och är alltid beredda att göra det som krävs för att uppnå högsta kundnöjdhet. I god LF-anda, framhåller Anna-Karin Sjöberg nöjt.

Text och foto: Mikael Bergkvist

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.