Jubilar med uppdaterad meny

Salads and Smoothies firar 1-årsjubileum med en helt ny meny.
Till nyheterna hör bland annat poké bowls, wraps och plant-based smoothies samtidigt som tidigare favoriter har uppdaterats med nya spännande ingredienser.

Louise Backskär och Sanna Segergren äter ofta lunch på Salads and Smoothies. De tycker att det är spännande med en ny meny.

Moa Frick på Salads and Smoothies konstaterar att det nästan känns som att börja om från början igen. För att pricka in rätt ingredienser i alla nya sallader, bowls och wraps har hon och kollegorna på restaurangen fått plugga på ordentligt.
– Det tar ett tag innan allt sitter. Men det känns fantastiskt kul att kunna erbjuda kunderna alla spännande nyheter på menyn. Från ingredienser som syltad ingefära och hummus i olika former till helt nya rätter som exempelvis poké bowls och wraps. Dessutom har det vegetariska utbudet blivit betydligt bredare, säger hon och Emily Rubin nickar instämmande.
Under det gångna året har allt fler fått upp ögonen för de fräscha salladerna och alla olika sorters uppfriskande smoothies. Med den nya och uppdaterade menyn lagom till sommarsäsongen ser Emily och Moa fram emot att välkomna ännu fler gäster till den soliga uteserveringen.
– Vår meny är väldigt populär bland lunchgäster. Här finns även frukost- och mellanmålsalternativ. Många passar även på att köpa med sig något gott och uppfriskande när de har varit och tränat på Friskvårdshuset, berättar Emily.

Text: Mikael Bergkvist
Foto: Curt-Robert Lindqvist

MOA FRICK TIPSAR:
ShrimpAvocado – Tidigare favoritsallad som nu har uppdateras med nya ingredienser och blivit ännu bättre. Avocado är både nyttigt och gott!
HealingCarrot – Ny vegetarisk sallad med bland annat hot ́n spicy hummus, picklad morot och getost. Kommer med säkerhet att bli en ny sommarfavorit.
Oumph!Kimchi – Wrap som också innehåller hot ́n spicy hummus och picklad morot samt oumph!. Det är ett gott vegetariskt alternativ som jag hoppas fler vågar testa.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.