Guldhjältar firar i veterancup

Trots ett sent återbud lär det åter bjudas på riktig gladfotboll med rutinerade spelare när Rödsle Veterancup arrangeras på Fredriksbergs IP den 15 september.

– Nu är det bara att hålla tummarna för att de riktigt stora Kalmar FF-profilerna kommer till start och att även IFK Norrköping vill ta chansen att eventuellt överta förra årets titel från Kalmar FF, säger Peter Hjelm från arrangerande Rödsle BK.
Hittills finns tre damlag och nio herrlag anmälda till cupen. Bland herrlagen märks framför allt Kalmar FF som segrade i förra årets herrturnering. Guldhjältarna David Elm, Henrik Rydström, Stefan Larsson och Joakim Lantz sägs vara väldigt intresserade av att fira att det är exakt tio år sedan de tog SM-guldet 2008.
Även på damsidan kan det bli ett lag med allsvenska meriter eftersom förra årets damsegrare IFK Kalmar jobbar med att få ihop ett lag.
– Tyvärr lämnade Helsingborg IF:s veteraner, med Henrik Larsson i spetsen, ett sent återbud. Nu hoppas vi att IFK Norrköping tar över den platsen.
Rödsle Veterancups herr- och damlag består av olicensierade spelare över 30 år som representerade sitt lag i seriespel när det begav sig.

ANMÄLDA LAG
Dam:
Krokstorps IF
Långemåla IF
Rödsle BK
Herr:
Fågelfors IF
Fårbo FF
IFK Mariefred
IFK Oskarshamn
Kalmar FF
Mönsterås GIF
Mönsterås GIF VIT
Oskarshamns AIK
Rödsle BK

Mer info på www.rodsleveterancup.se

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.