Kvadratsmarta hem i Gröndal

Nu pågår försäljningen av BoKloks nya bostadsrättslägenheter i Gröndal (Kristineäng).

Det nya kvarteret kommer att heta BoKlok Seglet och omfattar 40 lägenheter i bostadsrättsform. Lägenheterna kommer att ha två, tre eller fyra rum med en yta på 55, 72 respektive 85 kvadratmeter. Boendekostnad för avgift till bostadsrättsföreningen och beräknad ränta blir cirka 4300 kronor per månad för en tvårumslägenhet.
– Vi är väldigt glada att vara med och utveckla Gröndal i Oskarshamn. Alla bostäder från BoKlok byggs i trä med rationella och effektiva tillverk-ningsmetoder, vilket minskar påverkan på miljön samtidigt som vi kan erbjuda nybyggda hem som vanliga människor har råd med. Vi har aldrig byggt i Oskarshamn tidigare så det känns extra roligt att få erbjuda kvadratsmarta hem just här, säger Lina Nero som är projektledare på BoKlok.
Försäljningsfilosofin hos BoKlok bygger på principen ”lika för alla” och bostäderna fördelas genom offentlig turordningsdragning. Beräknad inflyttning i de nya lägenheterna är hösten 2019.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.