Äkta hockeykärlek

Först kom Ladies Hockey Night. Sedan grabbkvällen. Och därefter Kids Hockey Night. IK Oskarshamn strävar hela tiden efter att öka helhetsupplevelserna i samband med klubbens hemmamatcher.

Under de senaste säsongerna har IK Oskarshamn lagt ner mycket energi för att skapa en riktigt bra stämning i Be­Ge Hockey Center, att genom olika åtgär­der höja temperaturen i hockeytemplet.
Att Ladies Hockey Night och Grabb­kvällen har gått hem, det har många förstått. Och söndagen den 18 november är det dags för alla barn­familjer att inta Arenarestaurangen när Kids Hockey Night arrangeras.
– Succé gånger tre, sammanfattar klubbchef Martin Åkerberg.
Spelhörnan och Supporterbaren är andra trivselfaktorer.
– Uppdatering av LED-­tekniken i arenan och värdar som tar emot i entrén har också fått beröm, konstate­rar privatmarknadsansvarige Viktor Ekström. Och så fick vi ju till ytter­ligare en fullträff med Nostalgifesten där gamla spelare och ledare får chansen att stråla samman.
Lite senare under säsongen ska IKO lansera ett quiz i den andra periodpausen. Publiken och andra intresserade kan spela via en app, oavsett om de är i arenan eller inte. IK Oskarshamn försöker också få med sig samarbetspartners i jakten på en optimal hockeykväll.
– I stället för en traditionell reklam­spot vill vi att våra sponsorer ska bjuda till lite extra, menar Martin Åkerberg.
KrePart var först ut med sitt kär­leksbudskap – ”Reklam med Kärlek”. Plötsligt fylls arenans LED­-skärmar med hjärtan.
– Kiss Cam 2.0, ler KreParts vd Mikael Petersson.
En kamera scannar av publiken och väljer ut ett passande par på läktaren. När bilden på paret visas på jumbo­tronskärmarna i arenan uppmanas de att kyssa varandra. Kyssar hissas och icke kärleksfulla handlingar dissas.
– Förutom applåder har de kyssande paren möjlighet att premieras ännu mer. Vi tar namnen på alla par som kysser varandra och i slutet av säsongen får de delta i utlottningen av en kärleksweekend på hotell.
För IK Oskarshamn är Kiss Cam en satsning på ytterligare helhetsupplevelser och att bidra till ett ännu större publikevent i samband med säsongens hemmamatcher.
– Med Kiss Cam vill vi både upp­märksamma och belöna vår fantastiska hemmapublik. Det ska helt enkelt löna sig att visa heta känslor för såväl sina medmänniskor och partners som vårt hockeylag, säger Martin Åkerberg.

Text: Mikael Bergkvist
Foto: Curt-Robert Lindqvist

HÄR ser du bilderna från grabbkvällen!

Och HÄR ser du bilderna från Ladies Hockey Night… :)

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.