Smart affär för tryggt hem

Ett automatiserat hem är ett tryggt hem. Audio Videos utbud av produkter för det smarta hemmet utökas ytterligare under hösten.

– Vi kan sy ihop en komplett lösning med allt från ljud och bild till data och övervakning som både förenklar och ökar tryggheten i hemmet, säger vd Jonas Brixbäck.
Han tar de nya övervakningska­merorna från Netatmo som ett tydligt exempel på den snabba utvecklingen inom smarta hem. En intelligent produkt som ersätter den sensorstyrda utebelysningen och dessutom tillför en mängd nya tjänster både utomhus och inomhus.
– Förutom att styra belysningen i minsta detalj kan de identifiera allt från ansikte och djur till bilar. Det innebär att kamerorna kan ställas in på vad och vilka som ska filmas när de närmar sig huset. Information om vilka som rör sig på tomten kan sedan skickas direkt till mobilen.
Jonas Brixbäck betonar att Audio Video kan koppla ihop flera smarta produk­ter och exempelvis skapa en egen larm­tjänst för hushållet. Helt efter varje kunds behov och önskemål.
– Det bästa av allt är att det smarta hemmet i de flesta fall kan byggas med utgångspunkt från kundens mobil genom bland annat Apple Homekit, Google Assistant eller Alexa. En mängd olika produkter kan sedan hanteras via samma app. Även genom röststyrning.
Oavsett vilka automatiserade funk­tioner som efterfrågas till det smarta hemmet kan Audio Video tillgodose de allra flesta behov med installation av produkter och styrning från bland annat VOCOlinc, UBIQUITI, Netatmo, Philips Hue, Savant och Control 4.
– Vi levererar en helhet inom hem­automation. Dessutom är det halva priset på installationen med rutavdrag. Audio Video erbjuder helt enkelt en smart affär, framhåller Jonas Brixbäck.

Text: Mikael Bergkvist

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.