Juligt värre på julskyltning

Julkänslan infinner sig redan den 2 december. Årets julskyltning i Oskarshamns centrum blir något utöver det vanliga.

– Vi kan lova att det kommer hända mycket mer än förra året. Det finns något för både barn och vuxna, säger Björn Nilsson, centrumledare på Handel Oskarshamn.
Förutom att butikerna håller extraöppet mellan klockan 12 och 17, står ett 15-tal utställare med alltifrån närproducerat kött till granrispyssel på Vintertorget.
– Det blir traditionell julmarknad med lotterier, knäckäpplen och möjligheten att åka häst och vagn. Passa på att lämna in önskelistan hos tomten i Tomtens hus eller ta dig en svängom på den nya skridskobanan vi byggt. Skridskor och hjälm finns att låna.
Det blir även häftiga aktiviteter i Xperimentverkstadens buss som står uppställd på Vintertorget. Räddningstjänsten och Sjöräddningen är också på plats med tillhörande brandbil och snabbgående båt. Dessutom kommer trollkarlen Mike och håller en busrolig trolleri- och clownföreställning för alla åldrar på Vintertorgets scen.
– Det händer väldigt mycket denna dag! Passa på att köpa julklappar i butikerna, det lönar sig i längden att handla lokalt, säger Björn Nilsson.

Text: Kristin Wennerström
Foto: Oskarshamns Handel

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.