Tomten höjer julstämningen på Coop

Julstämning på topp med lucköppning på LED-skärmen och många besök av tomten. Coop Flanaden storsatsar under advent och bjuder på en mängd olika aktiviteter i butiken för både gammal och ung.

Det är ingen jul utan tomte och på Coop Flanaden kommer tomten att vara en frekvent besökare i olika skepnader under hela advent.
– Det börjar redan första advent, den 2 december, i samband med julskyltningen och sedan fortsätter vi att skapa julstämning med musik, pynt, ett omfattande julsortiment och olika aktiviteter ända fram till jul. Under advent kommer tomten att vara en central figur på olika sätt i butiken, berättar driftchef Johannes Karlsson.
Den stora julhappeningen, för framför allt de yngre kunderna och besökarna, hålls söndagen den 9 december då det blir riktig tomteverkstad i butiken med bland annat pysselbord och möjlighet att göra tjusiga glittertatueringar.
– Barnen kan även passa på att tillverka sina egna julkort och även skriva önskelistor till tomten som kommer att finnas på plats under eftermiddagen mellan klockan 12 och 17 för att sprida julstämning.
Johannes framhåller även Coops medlemsdag i mitten av december då alla som handlar för minst 300 kronor får tio procents rabatt på hela köpet. Samtidigt bjuds alla kunder på glögg och pepparkaka.
– Fram till den 24 december kommer vi dessutom att ha en julkalender med lucköppning varje dag på den stora LED-skärmen mot Hantverksgatan. Varje lucka innehåller finfina erbjudanden på olika varor i butiken, förklarar Johannes Karlsson och passar även på att redan nu utlova ett nyårslöfte till Coop Flanadens medlemmar.
– 2019 kommer det bli ännu mer förmånligt att vara medlem i Coop, och vårt nyårslöfte tror jag verkligen kommer uppskattas av alla våra medlemmar, säger han.

Text: Mikael Bergkvist
Foto: Curt-Robert Lindqvist

Ingen jul utan Domussillen! Läs mer här.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.