Annonssäljare till Stadsmagasinet sökes

KrePart i Oskarshamn söker nu en till kreativ annonssäljare för flaggskeppet Stadsmagasinet. 

Brinner du för att sälja, tycker om att träffa nya människor och kan ta ansvar under frihet? Då kan detta vara jobbet för dig.

Vi ser helst att du har några års erfarenhet från arbetslivet, gärna inom försäljning – men framför allt letar vi efter den rätta personligheten. En bra kämpaglöd, god initiativförmåga och sociala färdigheter värderas högt av oss.

Lång erfarenhet
Du får jobba med ett 15-tal andra på en arbetsplats med högt i tak och med 35 års erfarenhet inom media. KrePart gör broschyrer och kundtidningar för kunder runt om i Sverige, men erbjuder bland annat även LED-reklam, hemsidor och grafiska profiler.

Vi erbjuder en heltidsanställning med flexibel lönesättning. Det vill säga den form av lön som passar dig bäst. Vi är öppna för diskussion!

Fritt och roligt
Framför allt är det försäljning av annonser till Stadsmagasinet som blir din arbetsuppgift. Möjlighet att sälja på andra tidningar inom KrePart finns dock också för den som visar framfötterna. Det är ett fritt, roligt och socialt jobb med stora chanser att utvecklas på arbetsplatsen.

B-körkort krävs eftersom vi gärna ser att du åker ut och träffar kunder.

Sök jobbet som säljare på en gång! Skicka CV och personligt brev (gärna med foto) till alexander@krepart.se.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.