Fulltaligt team i mode

Jeansbolaget har inte bara laddat butiken med vårens alla fräscha nyheter. Här finns också två nya ansikten som kommer att ta hand om kunderna; Linn Söderman och Lirim Gashi.

De är ett fantastiskt tillskott till vårt team. Sociala, positiva och med stort intresse för kläder, framhåller butikschef Victoria Rosengren och Jeansbolagets ägare Tobias Frick nickar instämmande. Han är precis i färd med att starta upp kedjans nya och hittills största butik i Femmanhuset i Göteborg där den tidigare oskarshamnsmedarbetaren Philip Rosén blir vice butikschef.
– Därför känns det jättebra med de här nya rekryteringarna i Oskarshamn. De har redan kommit mycket väl tillrätta i butiken, säger han.

22-åriga Linn Söderman är ett välbekant ansikte för centrumshopparna. Hon har tidigare arbetat på bland annat Intersport och handplockades till Jeansbolaget.
– Jag stortrivs och lär mig hela tiden en massa nya saker. Jag gillar jeans i alla former och här finns ett väldigt brett utbud. Det är verkligen kul att kunna hjälpa kunderna, förklarar hon.

Lagkänslan på Jeansbolaget tilltalar den 20-åriga fotbollsspelaren Lirim Gashi. Han tvekade inte speciellt länge när han fick frågan om att varva studierna till lärare med jobb i butiken.
– Jag har hängt här väldigt mycket som kund så de tyckte väl att det var lika bra att anställa mig, säger han leende och tillägger att jeans och linneskjortor hör till hans favoritplagg.

Jeansbolagets nytillskott i vårens favoritplagg. Linn med lite rakare jeans från Tiger och färgglad skinnjacka från Jofama. Lirim med kostymbyxa från Selected Holme och präntad kortärmsskjorta från Kronstad.

Vårens mode innehåller mycket färg och mönster för både killar och tjejer. Victoria Rosengren lyfter bland annat fram mjuka kostymbyxor för killar och lite kortare och lätt utsvängda jeans, så kallad cropped flare, för tjejer som heta trender.
– Med vårt omfattande utbud från olika leverantörer har vi något för hela familjen, betonar hon.

 

Text- Mikael Bergkvist
Foto- Curt-Robert Lindqvist