Allsång på Torget i Mönsterås

Damma av stämbanden och sjung upp – den 17 juli är det återigen dags för allsång på torget i Mönsterås.

Allsången arrangeras av Häradssparbanken tillsammans med ett antal medarrangörer. Som allsångsledare hittar vi populära Peje Johansson. På scen står bland annat Tommy Nilsson, Wiktoria, Richard Herrey och Elin Namnieks.

Klart är också att kvällen bjuder på ett besök av Tramps & Poets som kommer att spela Oskarshamnslåten som en hyllning till IK Oskarshamn och SHL-avancemanget. Allsången börjar klockan 19, men redan på eftermiddagen drar aktiviteterna igång för barnen. Då bjuds det på en föreställning med clownen Mike och en egen allsång för barnen. Dessutom blir det godisregn, ballonger och glass.

En härlig sommartradition som arrangeras för tionde året i rad!