Välkomnande hos BoKlok

Ljust, välkomnande, smart och hållbart. Det finns fortfarande möjlighet att förverkliga drömmen om ett tryggt och tilltalande boende till rimlig kostnad i BoKlok Seglet.

Innanför hallen öppnar det stora och moderna köket upp sig. Här finns rejäla arbetsytor och gott om plats för matbord. I direkt anslutning till köket ligger det luftiga och öppna vardagsrummet med utgång till den möblerbara balkongen.

Visningsvärd Izabelle Johansson från Svensk Fastighetsförmedling välkomnar alla intresserade till de återkommande visningarna av BoKlok Seglets visningslägenhet.

– Oavsett om man är intresserad av en två-, tre- eller fyrarummare är alla våra lägenheter väl genomtänkta och planerade för ett enkelt, praktiskt och funktionellt boende. Samtidigt har vi lagt stort fokus på ett vackert och välkomnande hem där alla lägenheter även har balkong eller uteplats, framhåller Johan Stenis som är ansvarig säljare för bostadsrättslägenheterna i BoKlok Seglet i Gröndal.

Råd att bo bra

BoKloks välbeprövade koncept syftar till att fler ska ha råd att bo bra. Husen byggs inomhus i effektiva fabriker och hållbarhet är ett starkt nyckelord i all produktion.
– Vi vill helt enkelt ge fler möjlighet att kunna köpa en nybyggd, hållbar bostad med hög kvalitet till en rimlig kostnad, säger Johan Stenis.

Förutom själva lägenheterna betonar han även området med närhet till såväl utbudet i Kristinebergs centrum som kommunikationer, naturen och havet. Likaså utemiljön som börjar redan vid infarten på Solvändan, som är den nyanlagda vägen till BoKlok Seglet.
– Husen är optimalt placerade efter tomtens förutsättningar. Vi har även iordningställt lek- och samvaroytor för att öka trivseln ytterligare.

Visningar

Samtliga lägenheter i BoKlok Seglet är väl genomtänkta och planerade för ett vackert, enkelt och funktionellt boende för alla.

Försäljningen av de kvarvarande lägenheterna pågår för fullt och det hålls visningar i den möblerade visningslägenheten med jämna mellanrum.
– Vi lägger ut datum för kommande visningar på vår hemsida. Efter överenskommelse kan intresserade även få möjlighet titta på våra kvarvarande tvåor och fyror, säger Johan Stenis.

Text: Mikael Bergkvist
Foto: Curt-Robert Lindqvist

FAKTA BoKlok Seglet

  • Två rum och kök, 55 kvadratmeter, balkong eller altan med grästäppa.
  • Tre rum och kök, 72 kvadratmeter, balkong eller altan med grästäppa.
  • Fyra rum och kök, 85 kvadratmeter, balkong eller altan med grästäppa.

Läs mer om lägenheterna samt kommande visningar på www.boklok.se/seglet