Mixade stilar hos Jeansbolaget

Högsäsong inom modevärlden. I takt med höstens ­intåg har Jeansbolaget fyllt butiken med de allra senaste ­nyheterna samt ett nytillskott bland personalen. 

24-åriga Oscar Arconge är förvisso ny för Jeansbolagets kunder. Han är däremot inte någon nykomling inom klädbranschen.

– Jag har tidigare jobbat på en herrekipering i Falkenberg under fyra år. Det var genom min sambo, som ursprungligen kommer härifrån, som jag hamnade i Oskarshamn, berättar han.

Stort utbud

Tillsammans med butikschef Victoria Rosengren och Sandra Henriksson tar han hand om Jeansbolagets kunder och hjälper dem att hitta rätt i det omfattande utbudet.

– Oscar är ett roligt nytillskott som med sin erfarenhet bidrar till att höja vår höga servicenivå gentemot kunderna ytterligare, konstaterar Victoria och Sandra.

Svenska Saddler tillverkar modeaccessoarer med klass av läder. I Jeansbolagets sortiment finns bland annat snygga och funktionella väskor och bälten för både tjejer och killar.

Stilar och material

Individualitet och möjlighet att mixa såväl olika stilar som material fortsätter att vara stort inom modevärlden även under hösten.

– Lite mer dressade kostymbyxor i olika modeller är populärt för både killar och tjejer. För tjejer gärna i kombination med en lite större vit skjorta eller stickad tröja. På killsidan är ziptröjan, med dragkedja i halsen eller hela vägen ner, en riktig storsäljare, berättar Victoria och passar samtidigt på att framhålla det danska byxmärket Plain Units som är ett nytt varumärke hos Jeansbolaget.

– Det är framför allt kostymbyxor för killar i fantastiskt material och med väldigt bra passform, säger hon.

Jeans i alla möjliga tvättar, färger och modeller. Jeansmodet fortsätter att vara stort även i höst och vinter. Jeansbolaget har ett omfattande sortiment för alla smaker. Även de lite rakare och vidare siluetter som är på frammarsch.

Jeansmode

Jeans i alla former fortsätter också att vara stort i höst och vinter. I sortimentet finns alla kända jeansleverantörer.

– Även när det gäller jeans är modet väldigt individuellt. Det är inga speciella tvättar, färger eller modeller som dominerar. Rent generellt kan man dock säga att lite rakare och vidare siluetter är på frammarsch, berättar Sandra.

Text: Mikael Bergkvist

Foto: Curt-Robert Lindqvist