Hållbart och avgiftsfritt boende i julklapp

För de som drömmer om ett prisvärt och hållbart boende kommer årets julklapp från BoKlok. Den som köper en lägenhet i BoKlok Seglet kan nämligen bo upp till ett år avgiftsfritt. Men det gäller att vara snabb.

BoKloks välbeprövade koncept syftar till att fler ska ha råd att bo bra. Husen byggs inomhus i effektiva fabriker och hållbarhet är ett starkt nyckelord i all produktion.

– Vi vill helt enkelt ge fler möjlighet att kunna köpa en nybyggd, hållbar bostad med hög kvalitet till en rimlig kostnad, säger Johan Stenis som är ansvarig säljare för bostadsrättslägenheterna i BoKlok Seglet i Gröndal.

BoKlok Seglet – Ett julerbjudande

Så här i jultider finns det dessutom möjlighet att göra en extra bra bostadsaffär. Erbjudandet innebär att den som först köper en av de kvarvarande trerummarna i BoKlok Seglet bjuds på hela 12 månaders avgiftsfritt boende, nästföljande på åtta månader och sista på sex månader utan avgift.

– Erbjudandet gäller endast de tre första som köper och tecknar avtal för en trerumslägenhet i BoKlok Seglet, eller fram till 31 januari 2020. Våra lägenheter väl genomtänkta och planerade för ett enkelt, praktiskt och funktionellt boende. Samtidigt har vi lagt stort fokus på ett vackert och välkomnande hem där lägenheterna även har balkong, framhåller Johan Stenis.

Johan Stenis är ansvarig säljare för bostadsrättslägenheterna i BoKlok Seglet i Gröndal.

Lägenhetsområde med flera fördelar

Förutom själva lägenheterna betonar han även området med närhet till såväl utbudet i Kristinebergs centrum som kommunikationer, naturen och havet. Likaså utemiljön som börjar redan vid infarten på Solvändan,  som är den nyanlagda vägen till  BoKlok Seglet.

– Husen är optimalt placerade efter tomtens förutsättningar. Vi har även iordningställt lek- och samvaroytor för att öka trivseln ytterligare. Det är dessutom ett väldigt lugnt och harmoniskt boende som passar både yngre och äldre. Den lilla familjen eller kanske den som är ensamstående med barn, säger Johan Stenis.

Text: Mikael Bergkvist
Foto: Curt-Robert Lindqvist

 

BoKlok Seglet

Tre rum och kök, 72 kvadratmeter med balkong. Mer information om lägenheterna samt kontaktuppgifter på boklok.se/seglet.