Elithockey­spelare går på djupet

Hon har tidigare spelat hockey på elitnivå under flera år. Nu har Sara Jakobsson lämnat isen och börjat sälja spabad på Colorama.
– Vi erbjuder vardagslyx och njutning, säger hon.

Vad är din roll på Colorama?

– Säljare med huvudsakligt ansvar för spabad, pooler och tapeter. Tidigare har jag jobbat med försäljning av tapeter under en period. Dessutom är jag väldigt fascinerad av färg och form. När det gäller spabad är jag nybörjare – men lär mig hela tiden nya saker.

Vilka tidigare erfarenheter har du av spabad?

– Jag älskar alla former av bad och badar bubbelpool så ofta tillfälle ges. Utvecklingen går snabbt framåt och nu håller jag på att sätta mig in allt som rör våra moderna spabad och alla funktioner i form av massage, ljusterapi och aromabad som de är utrustade med.

Varför ska man skaffa ett spabad?

– Det är viktigt att ta hand om sig själv och ta vara på stunden. Inte minst i dessa tider. Att sjunka ned och koppla av i 38-gradigt vatten efter en dag på jobbet är riktig vardagslyx och njutning. Dessutom bidrar det till social samvaro.

Vad är det viktigaste att tänka på inför köpet?

– Det beror framför allt på vad man är ute efter. Vi säljer svensk­tillverkade Viska Spa som har modeller för alla behov. De är tillverkade av kvalitetskomponenter och har isolering som är anpassat för det svenska klimatet. Dessutom har de marknadens bästa sittdjup.

Fördelarna med att handla spabad lokalt hos Colorama?

– Vi är med hela vägen – från första tanke till installerat och klart – och är alltid tillgängliga för frågor och funderingar. Vi erbjuder även service och har ett omfattande utbud av kemikalier och övriga tillbehör.

Text & Foto: Mikael Bergkvist

 

Sara Jakobsson

Ålder: 29 år

Familj: Pojkvän Andreas, syster i Oskarshamn samt föräldrarna i Vetlanda

Bor: Lägenhet i centrala Oskarshamn
och pojkvännens hus i Fliseryd

Gör: Nyanställd som säljare på Colorama

Fritid: Träning – har tidigare spelat elithockey med HV71 och Brynäs – samt friluftsliv och husrenovering