Kvalitet i topp inför EM-festen

Redo för fotbollsfest i TV-soffan. För att bli en vinnare krävs svärta, skärpa och snabbt flöde.
– Våra apparater tillgodoser allt, säger Adil Pinar på Elon Ljud & Bild.

Inför EM är butiken i Oskarshamn fylld till bristningsgränsen med TV-apparater av olika storlekar och modeller.

– Allt fler efterfrågar större och större TV-skärmar. Likaså avancerade smartfunktioner och röststyrning, förklarar säljare Adil Pinar och hans kollegor Kemal Serifovic och Lasse Evertsson nickar instämmande.

I sortimentet finns flera olika modeller upp till 85 tum från bland annat Samsung, Pansonic och Sony. Förutom storleken framhåller Kemal Serifovic även den höga kvaliteten.

– Bildkvaliteten är viktig för våra kunder. För att kunna följa exempelvis fotbolls-EM på bästa sätt är det viktigt med snabb uppdateringsfrekvens och skarp bild.  Vill man ha det allra bästa ligger våra TV-apparater med OLED-teknik i topp, säger han.

Säljare Adil Pinar på Elon Ljud & Bild framhåller att smarta funktioner och hög bildkvalitet har blivit allt viktigare för TV-kunderna.

Att följa EM-fotbollen under bar himmel ger ytterligare en dimension till upplevelsen. The Terrace Outdoor smart-TV från Samsung har både vädertålig design med ett skyddande IP55-hölje som gör den perfekt för uteplatsen eller terrassen.

– Att titta på TV utomhus kan bli riktigt populärt i sommar, tror Elon Ljud & Bilds nytillskott Lasse Evertsson.

Med lång erfarenhet inom fastighets- och inredningsbranschen, i bland annat Spanien, ser han fram emot att dra nytta av sina erfarenheter som säljare av bland annat TV-apparater.

– Kundvård och service ligger mig varmt om hjärtat. Att jag dessutom har ett stort fotbollsintresse och har varit elittränare för ungdomar och juniorer under 15 år kanske också kan vara till nytta i dess EM-tider, framhåller han leende.

Text: Mikael Bergkvist

Foto: Curt-Robert Lindqvist