Inspirerande modehöst

De tända ljusens och ­mustiga grytornas tid är snart här. Det innebär också en nystart på modefronten.

Tobias Frick och Victoria Rosengren på Jeansbolaget tipsar om höstens favoritplagg.

Hos Jeansbolaget är hyllorna fulla av höstens mode. Svart, brunt, mörkgrönt, grått och beige är de dominerande färgerna. Efter sommarens enklare klädstil är det många som ser fram emot att åter få klä på och klä upp sig ordentligt. Likaså är många trötta på hemarbete i mysdress efter drygt ett års pandemirestriktioner.

Både kläder och accessoarer

– Vi märker en tydligt ökad efterfrågan. Och det gäller inte bara jeans och mera dressade klädesplagg till både kille och tjej. Även accessoarer, som våra snygga weekendbagar och väskor i skinn från Saddler, har börjat efterfrågas igen i takt med att samhället åter börjar öppna upp, berättar butikschef Vickan Rosengren som ser fram emot en riktigt inspirerande modehöst.

– Vi har ett väldigt stort utbud för alla smaker och inriktningar. Dessutom har vi successivt utökat vår avdelning för de allra yngsta med flera olika varumärken, säger hon.

Text: Mikael Bergkvist

Foto: Curt-Robert Lindqvist

 

Victoria Rosengren

Ålder: 48 år

Familj: Make Johan samt barnen Carl och Nora

Gör: Butikschef på Jeansbolaget

Fritid: Umgås med vänner och familj samt padel

Vickans förhållande till hösten: Jag älskar hösten ur alla aspekter. Det är verkligen min favoritårstid. Alla fina färger och den höga krispiga luften. Skulle det vara regnigt ute är det mysigt att tända en brasa och spela spel. Även när det gäller kläder och mode är hösten min favorit. Det är något speciellt att få ta på sig lite ordentligare och varmare kläder.

Victoria Rosengren.

Tobias Frick

Ålder: 48 år

Familj: Hustru Sonia samt ­sönerna Oliver och Joel

Gör: Medgrundare till Jeans­bolaget Sverige AB, äger och ­driver Jeansbolaget i ­Oskarshamn.

Fritid: Familjen, jakt och allt som har med trädgård och odling att göra

Tobias förhållande till hösten: Klädmässigt är det utan tvekan min favoritårstid. Då får man börja klä sig ordentligt igen efter sommaren. Även i övrigt tycker jag om hösten. Jag gillar jakt och tycker om att vara ute i naturen. Det är skönt när det börjar bli lite svalare och högre luft.

Tobias Frick.

Vickans och Tobias höstfavoriter

Följ strecken för att läsa om Vickans och Tobias höstfavoriter.