Skräckvimmel: Skrämmande roligt att gå på bio igen

Över ett års väntan är över. Längtan efter att få se film på bio är lika odödlig som Michael Myers. Stadsmagasinet var på plats när skräckrullen Halloween Kills hade premiär på Sagabiografen i Oskarshamn i mitten av oktober.

 

[pjc_slideshow slide_type=”skrackvimmel”]

 

HALLOWEEN KILLS

Uppföljare till succéfranchisen Halloween. Det tionde tillskottet i filmserien med start från 1978 (Rob Zombies remakes ej inräknat). John Carpenter är åter tillbaka som regissör.

I Halloween Kills är den maskerade mördaren Michael Myers ännu vid liv. Han kan därmed fortsätta sitt rituella blodbad och huvudrollen Laurie Strode är illa ute igen. Men denna gång inspirerar hon hela Haddonfield till att resa sig mot det ohejdbara monstret.

Text: Kristin Wennerström