Herrgårdsmysteriet är tillbaka

Ett mysterium för hela familjen. Det lite lagom läskiga Herrgårdsmysteriet på Fredriksbergs herrgård är tillbaka och infaller på höstlovet.

Det är en spännande mysterievandring där barnen själva får vara med och lösa mysteriet. En hel del oväntade saker kommer att hända. Spöken och andra väsen kanske dyker upp… Vandringen är perfekt för barn i låg- och mellan-stadiet, men även vuxna brukar uppskatta det, säger Martin Lundgren på Kulturhuset som arrangerar evenemanget.

Fullbokas snabbt

Herrgårdsmysteriet är kopplat till herrgårdens historia och en familj som bodde där på 1700-talet. Förra året blev det inställt på grund av pandemin, men det brukar vara väldigt populärt – speciellt hos barnfamiljer. Så populärt att det snabbt blir fullbokat.

Men med två föreställningar per dag, klockan 17 och 19, den 1-3 -november, finns det gott om chanser att delta. Bokning sker genom kontakt med receptionen på Kulturhuset, antingen på plats eller via telefon 0491-880 40.
– Biljettsläppet var den 25 oktober så ring och boka på en gång, tipsar Martin Lundgren.

Barn under 12 år bör komma i en vuxens sällskap.

Text: Kristin Wennerström

 

Länkar till fler spökvandringar under Halloween-helgen:

Spökvandring på skräckens natt

Extra läskigt i motionsspåret

Kusligt bingo lockar många