Spökvandring på skräckens natt

Upplev skräcken på nära håll i ­Kristdalas skogar.
När mörkret infaller den 31 oktober, på självaste Halloween, är det dags för årets spökvandring.

– Tycker du om skräckfilm, då ­kommer du att uppskatta detta. Det blir en ­riktig adrenalinkick för dem som går vår spökvandring, säger Viktor ­Hultgren, en av ungdomarna som arrangerar eventet från Kristdala samhällsförenings ungdomsråd.

Ett tiotal olika övernaturliga ­väsen står redo att skrämmas kvällen den 31 oktober. I kombination med ­skrämmande effekter och ljud av alla dess slag, brukar spökvandringen vara mycket uppskattad. För de allra yngsta rekommenderas en vuxen som sällskap.

För att delta behöver du boka en starttid. Detta gör du genom att mejla info@kristdala.se med namn, antal ­personer och önskemål om starttid. Kostnad: 30 kronor per person. ­Betalning sker efter bekräftelse på bokningen.

Mer information finns på
www.kristdalabygden.se/spokvandring.

Text: Kristin Wennerström

 

Länkar till fler spökvandringar under Halloween-helgen:

Extra läskigt i motionsspåret

Herrgårdsmysteriet är tillbaka

Kusligt bingo lockar många