Portad med några enkla klick

Ge bilen det skydd och den omtanke som den är värd. Via portleveransen.se är det enkelt att beställa genomtänkta och högkvalitativa garageportar för alla önskemål och behov.

Sedan 2007 har Plåtson samarbetat med tyska Teckentrup som är en ledande portleverantör i Europa.

– Det är portar som är mycket efterfrågade bland kunderna tack vare den höga kvaliteten och de unika lösningarna. Det är en av anledningarna till att vi nu lanserar vår nya e-handelsplattform portleveransen.se där man som konsument enkelt och visuellt kan beställa precis den garageport man vill ha utifrån egna önskemål, förklarar Marcus Hellens som är ansvarig för portar på Plåtson. 

I sortimentet finns alltifrån klassiska standardmodeller till marknadens mest moderna och exklusiva garageportar. Såväl material som färger och utformningar är anpassade för det nordiska klimatet och de svenska väderomställningarna.

Anpassa efter eget behov

Marcus Hellens framhåller möjligheterna att anpassa garageporten helt efter egna behov. Antingen med utgångspunkt från något av de fyra grundpaket som finns på hemsidan eller att med några enkla klick skapa en helt egen och unik garageport.

– Man börjar med att välja vilken typ av port man vill ha, sedan färg, mått, eventuella fönster, portmotor samt olika tillbehör som exempelvis larm, appstyrning eller fuktsensor. Efter varje val uppdateras priset så man kan se exakt hur mycket den aktuella porten kommer att kosta. Har man önskemål om andra mått eller speciallösningar är det bara att kontakta oss så tar vi fram en offert, säger han.

För att ytterligare förenkla processen finns informations- och monteringsfilmer på hemsidan som bland annat beskriver hur man mäter och monterar portarna.

– Genom vår personal kan vi dessutom ombesörja montering över hela Kalmar län, i Blekinge och på Gotland.

Säkert skydd

Marcus Hellens ser det som en självklarhet att ge bilen ett säkert och funktionellt skydd, samtidigt som en stilren garageport förgyller garagets utseende.

– En bil för flera hundra tusen kronor i garaget är definitivt värd en ordentlig port, konstaterar han leende.

 

Fakta

Eget tycke och smak

Läs mer om Plåtsons garageportar med stil och kvalitet och hur man enkelt utformar sin garageport efter eget tycke och smak på portleveransen.se

Missa inte heller vårens portkampanj som presenteras i slutet av mars.