Expertisen fixar nya köket

En fullservicelösning som bara är ett samtal bort.
Byggfirman i Gröndal, Elcentralen och Kjellgrens Måleri är hantverkartrion som tillsammans med Electrolux Home tar köksprojektet från start till mål.

Detta är ett samarbete som har utvecklats under många år. Vi är ett team som tillgodoser kundernas önskemål på bästa sätt och tillsammans hjälper dem att få ett färdigt, funktionellt och prisvärt kök. Det har vi en mängd nöjda kunder som kan vittna om, förklarar köksdesigner Marcus Björngard på Electrolux Home.

Han betonar vikten av att hela köket är noga genomtänkt från början till slut. Inledningsvis gör en köksdesigner hembesök för att mäta alla utrymmen, lyssna på kundens önskemål och bidra med egna kreativa förslag. Tillsammans kommer de sedan överens om den bästa lösningen för det aktuella köket.

– Tack vare vår långa erfarenhet kan vi ofta bidra med nya idéer och infallsvinklar. Varje köksprojekt har sina egna utmaningar, men det brukar alltid gå att lösa och få till på bästa sätt, säger Marcus Björngard.

Smidigt för kunden

Electrolux Home har ett långvarigt och väl inarbetat samarbete med Byggfirman i Gröndal, Elcentralen och Kjellgrens Måleri sedan femton år tillbaka. Ett samarbete som gör att kunden slipper lägga tid och energi på att hitta duktiga hantverkare – de är redan prövade och rekommenderade av många kunder på Electrolux Home.

– Det är smidigt och enkelt för alla parter. När kunden har fått det nya köket professionellt uppritat åker vi, och eventuellt andra hantverkare, ut för att titta på plats. Sedan tar vi hand om all planering av bygget för att göra det så bekvämt för kunden som möjligt, säger Stefan Nilsson från Byggfirman i Gröndal med instämmande nickar av Martin Franzén från Elcentralen och Benny Kjellgren från Kjellgrens Måleri.

Normalt sett tar det ungefär två veckor att riva ut det gamla och installera ett nytt kök av standardstorlek. Sedan finns det alltid speciallösningar och kundönskemål som gör att det kan ta längre tid.

– Det viktigaste är slutresultatet. Kunderna ska känna sig riktigt nöjda när vi är klara, betonar
Marcus Björngard.

 

Läs om Lars och Beriths nya kök här!