Kundfokus en framgångsväg

Ett tydligt kvitto på att riktningen är den rätta. Fler och nöjdare kunder får Ludvig & Co att växa i Oskarshamn och Mönsterås.
– Det är fantastiskt kul, säger kontorschefen Göran Persson. 

Tryggt, nära och flexibelt. Ludvig & Co:s breda erfarenhet och kompetens inom ekonomi, fastighetsförmedling, juridik, skatt och affärsrådgivning upptäcks av allt fler i Oskarshamn och Mönsterås.  

– Vi ser en stor ökning av nya kunder och efterfrågan på våra tjänster men också en väldigt god kundnöjdhet bland våra befintliga kunder. Det är alla medarbetares förtjänst. Jag är otroligt stolt över alla som jobbar på Ludvig & Co i Oskarshamn och Mönsterås, de gör ett fantastiskt fint arbete med alla våra kunder, säger Göran Persson. 

Nyanställningar

Den positiva utvecklingen har gett upphov till nyanställningar. En redovisningskonsult har anslutit till gänget under året och en tredje jurist börjar efter sommaren. 

– Under hösten kommer vi dessutom att behöva rekrytera ytterligare en redovisningsekonom. Vi är i dag 16 medarbetare fördelade på de båda kontoren men vi behöver bli fler för att klara av den kundtillströmningen vi ser inom främst ekonomi, rådgivning och juridik, förklarar Göran Persson. 

Nytt ansikte på Ludvig & Co. Redovisnings­konsulten Desirée Rönnfjord har ­anslutit till gänget i Oskarshamn.

Familjärt bemötande

Med över 70 000 kunder och kontor på mer än 130 orter är Ludvig & Co Sveriges största konsultbyrå för småföretagare. Trots storleken är företagets adelsmärke att alltid vara tillgängliga och ge kunden ett familjärt bemötande. 

– Vi får ofta höra hur trevligt det är att komma in till oss och att vi erbjuder personlig rådgivning värt namnet. Det gör mig stolt och glad. Vårt fokus ligger på att utveckla – och utvecklas i – vårt område, med målet att skapa värde för våra kunder, betonar Göran Persson. 

Text: Jonas Axelsson

Foto: Curt-Robert Lindqvist

 

Ludvig & Co

Kontoren i Oskarshamn och Mönsterås har tillsammans 16 anställda: 

5 auktoriserade redovisningskonsulter

4 redovisningsekonomer

3 jurister

2 redovisningsassistenter

1 skoglig rådgivare

1 kontorschef