KåBe Hallens oktoberfest

Oktober är fylld av olika temadagar inspirerade av mat. Detta vill ICA KåBe Hallen uppmärksamma på bästa sätt.
– Vi festar till det med specifika kampanjer just på dessa dagar!

Det säger Therese Ragnar, butikschef på ICA KåBe Hallen i Kristineberg, och visar alla produkter som kommer att vara extraerbjudande på i oktober.

– Det blir vår alldeles egna oktoberfest! På Djurens dag den 4 oktober till exempel har vi 20 procents rabatt på all hund- och kattmat. På Potatisens dag den 26 oktober kör vi samma rabatt på all potatis i lösvikt från Axelssons i Aby. Det är bara att komma och fynda, säger hon med ett leende.

Matmånad

Oktober är en matmånad på många sätt. För de svenska råvarorna råder skördetider och fruktfälten, åkrarna och odlingarna är fulla av smakrika gåvor. Det är också en månad fylld med olika temadagar inspirerade av mat. Nästan varje dag finns något att fira. 

– Oktober kan ju annars vara en ganska trist månad vädermässigt, så därför vill vi krydda vardagen för våra kunder med extra bra erbjudanden just under dessa dagar, säger Therese Ragnar.

Kampanjpriser

Under tio utvalda temadagar: Gräddtårtans dag den 2 oktober, Djurens dag och Kanelbullens dag den 4 oktober, Grötens dag den 10 oktober, Räkmackans dag den 14 oktober, Internationella handtvättardagen och Fetaostens dag den 15 oktober, Chokladmuffins dag 18 oktober, Världspastadagen 25 oktober och Potatisens dag 26 oktober, finns kampanjer på särskilda varor. Läs mer om dessa på sidan intill!  

– Min favoritdag är absolut Räkmackans dag. Älskar räkmackor! Det är smidigt, mättande och supergott. Och vi gör dessutom våra egna räkmackor här på KåBe Hallen. Vi gör även egen sill och egen potatissallad, tipsar Therese Ragnar. 

Text: Kristin Wennerström

Foto: Curt-Robert Lindqvist