Satsning på söta hyllmeter
Klassiker som kexchoklad, sura nappar och salta sillar har en given plats. Likaså nyheter som hallonshots och sega gubbar. Coop Flanadens nya lösgodisavdelning är en sockersöt explosion av färg, form och smak.
Ansvarig för lösgodiset på Coop Flanaden är säljaren August Nubert, som delar sin arbetstid mellan Coop Flanaden och leverantören Cloetta.
– En ny och väldigt rolig roll för mig, med fullt ös från start. I samband med lanseringen körde vi ett riktigt bra kampanjpris på lösgodiset och då var det sådan åtgång att jag hade fullt sjå med att fylla på, säger han samtidigt som han spanar ut över avdelningen där inga lådor får gapa tomma.
Stort lyft
Med den nya lösgodisavdelningen kan Coop Flanaden inte bara erbjuda ett bredare sortiment, det har också inneburit ett lyft utseendemässigt för den storsatsande butiken.
– Hela det här hörnet sprakar nu av färg, vilket skapar glädje och nyfikenhet hos kunderna. Och sortimentet är en härlig blandning av gammalt och nytt. Här finns smakerna man växte upp med, konstaterar August Nubert och lyfter fram sin personliga favorit: Dunderklumpen, som är en ny variant av klassikern Dunderklubban som lanserades på 70-talet.
Precis intill lösgodiset finns en väl tilltagen hylla med naturgodis från Parrots. Även här finns nyheter, som exempelvis apelsinmandel och jordnötter med karamell och havssalt.
Såväl lösgodis som naturgodis plockas i miljövänliga FSC-certifierade bägare och papperspåsar, med hjälp av skopor som rengörs efter varje användning för bästa möjliga hygien.
Text: Jonas Axelsson
Foto: Curt-Robert Lindqvist
Läs Stadsmagasinets test av godiset här!
Lämna en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!