Helhetslösning under ett tak

Allt under samma tak. Hos Länsförsäkringar Oskarshamn finns bank, försäkringsbolag och fastighetsmäklare på ett och samma ställe.
– Det ska vara enkelt att köpa, finansiera och försäkra sin ­bostad, framhåller kontorschef Anna-Karin Sjöberg.

Som ett kundägt bolag har ­Länsförsäkringar som mål­sättning att alltid att sätta kunderna i främsta rummet och att finnas där kunderna finns. På kontoret i Oskarshamn erbjuds bank- och ­försäkringstjänster till såväl privat- som företagskunder. Sedan ett antal år tillbaka huserar även Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i samma lokaler.

– För de som går i tankarna att köpa eller sälja en bostad kan vi erbjuda en förmånlig helhetslösning som underlättar affären, förklarar fastighetsmäklare Daniel Hällblad och kontorskollegorna Karin Lindberg och Helena Karlsson, bank- respektive försäkringsrådgivare privat, nickar instämmande.

– Att köpa bostad är i regel den största affär man gör i livet. Det ­handlar om stora summor och då är det en trygghet att snabbt kunna få ett lånelöfte i direkt anslutning till fastighets­mäklaren. Det förenklar köpprocessen, säger Karin Lindberg.

Komplett utbud

Detsamma gäller försäkringar och Helena Karlsson betonar att ­Länsförsäkringar har ett komplett utbud av försäkringar. Inte minst när det gäller försäkringar som har med bostäder att göra och allt som hör därtill.

– Har man några frågor eller funderingar kring sina försäkringar vid byte av bostad är det enkelt och smidigt att kontakta oss. Då riskerar inget att falla mellan stolarna, betonar hon.

Förutom goda råd kring ­försäkringar, lån och sparande ­erbjuder Länsförsäkringar även de kunder som köper bostad via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling två månaders räntefritt bostadslån samt tre månaders kostnadsfri boendeförsäkring för sin nya bostad.

– Det är en stor trygghet för våra kunder att slippa riskera dubbla boende­kostnader under den här ­perioden. Med tanke på dagens ränte­läge handlar det om mycket pengar som annars kan vara svårt att klara av ekonomiskt, förklarar Anna-Karin Sjöberg.

Text: Mikael Bergkvist

Foto: Curt-Robert Lindqvist

 

Länsförsäkringar Oskarshamn

Ingår i Länsförsäkringar Kalmar län som ägs och styrs av sina totalt 120 000 lokala kunder i länet. Målsättningen är att göra kundernas vardag enklare och tryggare, med bekväma banktjänster, nära rådgivning, trygga bostadsaffärer och heltäckande försäkringsskydd. Men samtidigt också engagera sig på djupet i det samhälle som Länsförsäkringar och kunderna lever och verkar i.

Läs mer om utbudet av tjänster på
www.lfkalmar.se